conquest-paradise
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O gustarica la miezul noptii

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kristine

Kristine

Data de înscriere : 31/08/2010

O gustarica la miezul noptii Empty
MesajSubiect: O gustarica la miezul noptii   O gustarica la miezul noptii EmptyMier Sept 01, 2010 1:32 am

Am intrat in bucatarie cascand somnoroasa. Am deschis frigiderul holbandu-ma la alimentele din interior. Mi-am luat cutia cu lapte inchizand frigiderul. Mi-am pus lichidul alb intr-un pahar dupa care m-am asezat la masa.
Sus In jos
Alicia

Alicia

Data de înscriere : 31/08/2010

O gustarica la miezul noptii Empty
MesajSubiect: Re: O gustarica la miezul noptii   O gustarica la miezul noptii EmptyMier Sept 01, 2010 9:56 pm

Nu puteam sa dorm asa ca am decis sa-mi fac un ceai cald si poate voi adormi. Ma indreptam cu pasi mici pana in bucatarie, imbracata numai cu un tricou mai lung pe mine. Am intrat in bucatarie salutand-o pe Kristine si ma indrept spre ceainic si pun apa in el si cateva pliculete de ceai de tei si musetel apoi il pun pe foc si ma asez cu fundul pe masuta ghiuvetei.
Sus In jos

O gustarica la miezul noptii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
conquest-paradise :: Camin :: Bucatarie-
Mergi direct la: